top of page

Aan de slag!

Masters of Maintenance zet de toon voor de nieuwe generatie met een actief programma vol nieuwe ervaringen. Speciaal voor jongeren en zij-instromers die zich oriënteren op een baan bij een schilders-, en onderhoudsbedrijf of in de verfindustrie.

 

Kom in de branche van renoveren, restaureren, conserveren, isoleren, transformeren en muteren van gebouwen of lever je bijdrage in het laboratorium van de verfindustrie.

MOM-linkedin-sales-solutions.png

The Next

Voor de meesters van morgen is een speciale area ingericht, waar zij kunnen ontdekken, ervaren en direct in actie kunnen komen.

 

Experience
Beleef hoe het is om in de schilders-, onderhouds- en verfbranche werkzaam te zijn, verzamel informatie en ga in gesprek met professionals.

Learn 

Leer alles over de opleidingsmogelijkheden en trainingen binnen het schilders- en onderhoudsvak. Laat je in een tof amfitheater inspireren door enthousiaste sprekers.

Work

Schuif aan bij een potentiële werkgever in de ‘kom in actie-bar’ voor een snuffelstage, of een oriëntatie- of diagnosedag, zodat je snel je toekomstige vakopleiding kunt starten!

MOM-Schilder-PPG-Sigma-S2U-Allure-Pers.j
bottom of page