top of page

Voor en door de branche

De verf-, schilders- en onderhoudsbranche heeft het initiatief genomen tot de organisatie van Masters of Maintenance. Bedrijven uit de achterban van OnderhoudNL (schilders en onderhoud), VVVH (verfgroothandelaren) en de VVVF (verffabrikanten en -importeurs) zetten samen de schouders onder dit tweedaagse evenement. Masters of Maintenance is daardoor direct al anders: het is namelijk voor en door de branche zelf.

De aanpak van Masters of Maintenance is uniek met de houten chalets op de eventvloer waar de standhouders zich presenteren. De huisjes vormen de gebouwde omgeving van Nederland, in al haar verscheidenheid. En daar is volop werk aan de winkel. Denk aan de verduurzaming van miljoenen woningen, nieuwbouw en vergeet niet het onderhoud aan bruggen en viaducten. Masters of Maintenance brengt vakmanschap, verduurzaming en innovatie samen.


De standhouders tonen hun eigentijdse producten en gaan het gesprek aan. Ook is er veel te doen, zowel op de stands als elders op de eventvloer. Bezoekers kunnen zelf met de technieken aan de slag in de vele workshops tijdens de twee dagen. Jongeren en zij-instromers krijgen op Masters of Maintenance informatie over opleidingsmogelijkheden en over banen in de branche via speciale workshops en ontmoetingen met professionals.


bottom of page