top of page

Uw bedrijf vol in beeld op Masters of Maintenance? Word partner!

Een prachtige kans voor uw bedrijf om op 16 en 17 maart 2022 uw nieuwste producten te demonstreren, nieuwe contacten op te doen en bij te praten met klanten.

Masters of Maintenance is op alle vlakken vernieuwend. We hebben een afwisselend en sterk programma waar een parade aan sprekers, influencers, optredens en workshops voorbijkomt. Tijdens deze twee dagen kunnen bezoekers zich onderdompelen in kennis, inspiratie, praktische inzichten en innovaties.

Masters of Maintenance richt zich op het middenkader en schilders van de professionele schilders- en onderhoudsbedrijven, vastgoedonderhoudsbedrijven en totaal onderhoudsbedrijven. Met de programmering trekken we ook constructeurs en architecten naar het evenement, evenals nieuwe vakkrachten en zij-instromers. Uw bedrijf mag hier niet ontbreken!

U kunt uw bedrijf presenteren vanuit een schitterend ontworpen houten chalet, formaat uiteenlopend van 8 tot 120 m2. Er is voor iedereen een passende mogelijkheid.


Wilt u ook partner worden? Ons inschrijfformulier vindt u op www.mastersofmaintenance.nl. Als u deze voor 1 oktober 2021 mailt naar info@mastersofmaintenance.nl, kunt u nog gebruik maken van de vroegboekkorting.

Wilt u eerst de brochure ontvangen, overleg over de mogelijkheden of heeft u vragen? Stuur ons dan een e-mail of bel naar 06 371 402 41.


Comments


bottom of page