top of page

Organisatie Masters of Maintenance in volle gang

Het is de hoogste tijd voor een ontmoeting tussen verfleveranciers, groothandelaren, schilders- en onderhoudsbedrijven, architecten, en iedereen die een link heeft met de verf- en schildersbranche. De organisatie is inmiddels druk bezig om Masters of Maintenance op 2 en 3 november 2022 neer te zetten in Nijkerk.


Na ruim twee jaar waarin door de coronapandemie bijna geen evenementen plaatsvonden, is het de hoogste tijd om elkaar weer te treffen. De persoonlijke ontmoeting vormt dan ook een belangrijk onderdeel van hét evenement voor de verf- en schildersbranche. De initiatiefnemers van Masters of Maintenance hebben besloten dat het evenement doorgaat. Daarnaast wordt het een nuttige en interessante ervaring. Met een aantal spraakmakende sprekers zit de sfeer er op Masters of Maintenance direct in. De bezoekers kunnen daarna bij de leveranciers van verf en aanverwante artikelen aankloppen om de nieuwste innovaties te zien. De partners verzorgen zelf ook workshops waar bezoekers de producten kunnen uitproberen. Daarnaast zijn er nog tal van demonstraties zoals een drone-inspectie en virtueel verfspuiten. Voor scholieren en zij-instromers wordt een speciaal informatief programma opgezet. De scholen worden de komende maanden benaderd voor een bezoek aan Masters of Maintenance. Kortom, op 2 en 3 november 2022 zijn schilders, ondernemers, constructeurs en toekomstige schilders te vinden op Masters of Maintenance.

Voor de laatste vierkante meters exposantenruimte kunnen belangstellende fabrikanten, leveranciers en groothandelaren zich nog steeds aanmelden voor deelname bij Suzanne Schoehuijs-Van der Knaap van de VVVF, communicatie@vvvf.nl of tel. 06 371 402 41.Comentários


bottom of page