top of page

Masters of Maintenance gaat door

Vanwege corona wel verschuiving naar najaar 2022


Het branche-event Masters of Maintenance gaat door in 2022! Het aantal aanmeldingen van fabrikanten, leveranciers en partners is met inmiddels 83% expo-oppervlakte ruim voldoende voor het startschot van dit nieuwe event voor (aankomende) schilders-, vastgoedonderhoudsbedrijven en verfleveranciers. Wel heeft de organisatie besloten Masters of Maintenance door te schuiven naar woensdag en donderdag 2 en 3 november 2022.Tegen het licht van de huidige coronacrisis liggen de oorspronkelijke data 16 en 17 maart 2022 te dichtbij voor het aangaan van financiële verplichtingen voor locatie en programma. Met het doorschuiven naar het najaar gaan de organisatoren OnderhoudNL, VVVH en VVVF ervan uit dat het evenement dan onder normale omstandigheden kan plaatsvinden. Gezien de animo voor Masters of Maintenance zou het ook jammer zijn als de opzet van dit gloednieuwe event niet in vol ornaat kan worden neergezet en er door corona minder bezoekers zijn.


Met Masters of Maintenance zetten de initiatiefnemers een nieuwe beleving neer rond het vak en de branche. Niet alleen de traditionele bezoekers worden verrast, ook nieuwe bezoekers, zij-instromers en potentiële vaklieden kunnen laagdrempelig kennis maken met de schilders- en onderhouds­branche en de verfindustrie. Deelnemende partners tonen er hun ‘state of the art’-producten. Masters of Maintenance moet daarvoor een begrip worden in de branche en daarbuiten.


Voor de laatste vierkante meters exposantenruimte kunnen belangstellende fabrikanten, leveranciers en groothandelaren zich nog steeds aanmelden voor deelname bij Suzanne Schoehuijs-Van der Knaap van de VVVF, communicatie@vvvf.nl of info@mastersofmaintenance.nl.

Maar op=op.

댓글


bottom of page