top of page

Kleurrijke start van 2022 met Masters of Maintenance

Het voorjaar van 2022 ziet er nu al kleurrijk uit. Schilders- en onderhoudsbedrijven, fabrikanten, groothandelaren, toeleveranciers én iedereen die kennis wil maken met deze verduurzamingsbranche is op 16 en 17 maart 2022 te vinden op Masters of Maintenance.


Masters of Maintenance is een initiatief van OnderhoudNL, VVVH (verfgroothandelaren) en VVVF (verfleveranciers). De gezamenlijke brancheorganisaties hebben het evenement begin juli gelanceerd dat nu openstaat voor inschrijving via www.mastersofmaintenance.nl.


Masters of Maintenance is hét netwerkevenement in 2022 voor vakgenoten en de nieuwe generatie. Er is voor elk een interessant programma met de vier pijlers:


INSPIRE - Masters of Maintenance is een gloednieuw evenement van de sector zelf dat insteekt op beleving voor de bezoeker. Er komt een parade aan sprekers, influencers, optredens en workshops voorbij. Het programma wordt nu verder ingevuld en zal de komende maanden op de site zijn te vinden.


INNOVATE - Verfleveranciers tonen er hun ‘state of the art’-producten en verrassen met hun innovaties. Bezoekers kunnen zich op het evenement onderdompelen in kennis, inspiratie en praktische inzichten.


CONNECT - Natuurlijk is er ook volop ruimte om te netwerken. Bezoekers ontmoeten op Masters of Maintenance hun vakgenoten, zoals schilders en middenkader van de professionele schilders- en onderhoudsbedrijven, vastgoedonderhoudsbedrijven, totaalonderhoudsbedrijven, evenals constructeurs en architecten.


The NEXT - Voor aankomende vakkrachten en potentiële (zij-)instromers is er een speciaal programma ‘the Next’: een actief programma vol ervaringen voor jongeren en zij-instromers die zich oriënteren op een baan bij een schilders- en onderhoudsbedrijf of in de verfindustrie.


Kom naar Masters of Maintenance en werk samen met ons aan het meesterwerk van morgen!

Comments


bottom of page