top of page

Uw bedrijf vol in beeld op Masters of Maintenance.
Word partner!

Als partner krijgt u in de INNOVATE-area alle ruimte om bezoekers enthousiast te maken voor uw state of the art producten of diensten. Verwelkom uw relaties en nieuwe contacten in uw houten chalet. Door hun open karakter nodigen ze uit om bij u te komen kijken. Er zijn volop presentatiemogelijkheden in de vorm van banners, wandpanelen of beeldschermen. Ook krijgt u de mogelijkheid om een workshop of demonstratie te geven en wordt uw bedrijf opgenomen in het programma hiervan. Bekijk onze brochure voor alle mogelijkheden van deelname.

Schermafbeelding 2021-06-23 om 17.06.51.
Sfeerbeeld.jpg

Interessante ontmoeting

Bezoekers van de Masters of Maintenance zijn ondernemers, middenkader en schilders van de professionele schilders- en onderhoudsbedrijven, vastgoedonderhoudsbedrijven en totaal onderhoudsbedrijven. Maar ook constructeurs en architecten komen voor informatie en inspiratie. En wat te denken van aankomende vakkrachten en potentiële zij-instromers. 

Op de Masters of Maintenance verwelkomt u dan ook niet alleen bestaande relaties, maar ook geheel nieuwe contacten. Met naar verwachting 5.000 bezoekers mag u als partner niet ontbreken! 

Deelnemen als partner

Deelnemen aan Masters of Maintenance is voor iedereen mogelijk. Klein of groot, voor alle wensen is er een passende invulling om u als partner te presenteren in een open houten chalet. U kunt kiezen uit:

Extra klein

vloeroppervlak van 8 m2

Klein

vloeroppervlak van 15 m2

Gemiddeld

vloeroppervlak van 45 m2

Groot

vloeroppervlak van 72 m2

Extra groot

vloeroppervlak van 120 m2

Wilt u in de toekomst ook deelnemen als partner en exposantenruimte huren?
Download hier: evenementreglement.

MOM-standXL-edited-V01-240621-02_Tekenge

Partners

bottom of page