top of page
MOM-Schilder-AkzoNobel-Paint-the-Future.

Gloednieuw event

Gedreven vakmensen uit de schilders-, onderhouds- en verfbranche hebben de handen ineen geslagen voor een gloednieuw evenement: Masters of Maintenance. Van leverancier tot groothandelaar, van fabrikant tot schildersbedrijf, bedrijven in de branche delen hun successen. Innovaties in verf, de laatste ontwikkelingen in de applicatie ervan en aandacht voor het schilders- en onderhoudsvak. Dat is Masters of Maintenance.

 

Welke standhouders kunt u ontmoeten op ons event? 

Download hier de standhouderslijst
Download hier de eventplattegrond

Masters of Maintenance is een beleving met een verrassend en energiek programma, vol praktische inzichten, inspiratie, kennis en innovaties.

Te zien op Masters of Maintenance

Onderhoudsinspecties snel en precies met een drone. Innovatie in applicatiesystemen van verf. Nieuwe coatingsystemen met extra functionaliteiten.

 

Vernieuwingen volgen elkaar snel op, ook al springen ze niet altijd in het oog. Verduurzaming is een belangrijke drijfveer, maar niet de enige. Kwaliteit en gebruiksgemak zijn ook van belang. Op de Masters of Maintenance vertellen de partners u graag meer over hun nieuwste productontwikkelingen.

AdobeStock_341775267.jpg
sander-dalhuisen-NFlyFizf2JU-unsplash.jp

Kennis opdoen in een sfeervolle setting

De opzet en inrichting van Masters of Maintenance is laagdrempelig. Bezoekers lopen gemakkelijk binnen bij de partners en kunnen honderduit vragen over hun producten. Er zijn optredens van inspirerende sprekers en er is daarnaast van alles te doen: praat bij met collega’s in de branche en leveranciers, volg workshops over verftechnieken en tools, leef je uit op de glazen klimwand.

 

Een bezoek aan Masters of Maintenance is dan ook een leerzame middag of avond in een sfeervolle setting. Dat is zeker een bezoek waard. Kom op één van de twee event-dagen!

bottom of page